Selecteer een pagina

Fatima Perdijk - Ouahabi

Business Manager, Sales en Groeimentor

Mijn verhaal

Mijn naam is Fatima, getrouwd en een ondernemende moeder van een dochter van zes.

Ik geloof dat de wereld een mooiere, lievere, leukere en meer respectvolle plek wordt als mensen gelukkig zijn. En zeg nou zelf, als je vol passie in het leven staat en doet waar je blij van wordt, dan kun je niets anders dan gelukkig zijn! Aan een wereld vol gelukkige mensen wil ik mijn steentje bijdragen, want zo’n wereld laat ik met een gerust hart aan mijn dochter achter.

Sinds ik heb ontdekt wat het inhoud om mijn hart te volgen, werk en leef ik vanuit mijn passie.

Met ruim 22 jaar werkervaring op organisatorisch en commercieel gebied in verschillende branches, help ik nu gedreven en inspirerende kennis- en online ondernemers bij de dagelijks terugkerende werkzaamheden en processen.

In 2016 heb ik Noor Business Support opgericht. Het voelt goed om nu het heft in eigen handen te hebben wat betreft de ontwikkeling van mijn talenten, kennis en vaardigheden. En om deze kwaliteiten in te zetten voor andere ondernemers die écht impact willen maken.

Mijn persoonlijke waarden

 

Eerlijkheid

Humor

Betrouwbaarheid

Openheid

Enthousiasme

Wat zeggen anderen over mij?

Een regeltante die pragmatische oplossingen biedt

"Ik heb Fatima leren kennen als een warm mens met haar hart op de goede plek. Die natuurlijk insteek van haar zorgt er voor dat ze mensen wil helpen de betere versie van zichzelf te laten worden. Het is een regeltante die pragmatische oplossingen biedt, daar waar anderen er als bergen tegenop zien. Ze is snel en punctueel en dat is in de huidige tijd met alle snelle media een pre, omdat je de zaken die je aan haar uit handen geeft, goed worden uitgevoerd. Erg leuk te zien dat ze nu met Noor(licht of verlichting in het Arabisch) Business Support, precies dat gaat doen waar ze goed in is...Business Support."

Eddie Tjon Fo

Founder, Sparkwise

Sprankelend, enthousiast en meedenkend.

"Als ik Fatima in een paar woorden moet omschrijven zal dit zijn: sprankelend, enthousiast en meedenkend. Ze is goed in het structuren en neemt geen blad voor de mond als iets verbeterd kan worden. Hierdoor bereikt zij ( en dus ook de opdrachtgever) eerder het doel dat zij voor ogen heeft.

In combinatie met de intuïtie (die haar nooit in de steek laat) haar commerciële en ook haar zachte kant, haar liefde voor het vak en de drive om andere mensen en organisaties te verbeteren is zij een aanwinst voor iedereen om haar heen. Thanks voor alles wat we samen bereikt hebben, vandaag en voor alles in de toekomst. Go girl!"

Renate Heuvelman

Online Business Manager, bij Renate Heuvelman

Een gedreven professional met Passie

 

"Ik heb Fatima bij Bruynzeel Keukens leren kennen als een gedreven, enthousiaste en klantgerichte verkoopster. Keukens verkopen gaat over vertrouwen overbrengen. Met passie en enthousiasme je kennis gebruiken voor het ontwerpen van de droomkeuken van je klant. En deze eigenschappen heeft Fatima. Daarnaast heb ik ervaren dat Fatima ook altijd garant staat voor plezier en een goede sfeer. Kortom, een gedreven professional met passie!"

Eric Otto

voormalig CEO , Bruynzeel Keukens B.V.

Een complete Business Manager die heel zelfstandig werkt.

"Fatima is enorm gedreven en een echte netwerker. Ze ziet overal nieuwe mogelijkheden en kansen en gaat daar enthousiast mee aan de slag. Als mijn business manager en groeimentor leidt ze perfect mijn team en daarnaast weet ze als geen ander hoe ze een relatie opbouwt met mijn klanten. Ik raad Fatima aan iedereen aan die op zoek is naar een complete business manager die heel zelfstandig werkt en aan weinig woorden genoeg heeft om zelfstandig aan de slag te gaan. 

Bas Smeets

Trainer en eigenaar, Van Werk Naar Passie

Een echte ras verbindster die de fijne kneepjes van het vak beheerst

"Fatima is een enorm warme en prettige vrouw die van aanpakken weet, waar het heel prettig is om zaken mee te doen en om mee samen te werken. Een echte ras verbindster die de fijne kneepjes van het vak als geen ander beheerst, gecombineerd met een sterke motivatie en gedrevenheid krijgt zij alles voor elkaar. Met deze karaktereigenschappen, ervaring en vaardigheden een prima zakenpartner op sales gebied."

Marcel Bos

Proces optimization and Change Management, Sparkwise

Ze geeft je net dat duwtje in de juiste richting

“Fatima is een commerciële en communicatieve topper! Zij weet als geen andere de verbinding te leggen met relaties, potentiële klanten en haar teamleden. Het is écht zo fijn om met haar te kunnen sparren. Ze is eerlijk, direct en doelgericht, maar (ook mede door haar gevoel voor humor) ze doet dit altijd op een hele fijne manier. Ze kan je soms net even dat duwtje in de goede richting geven dat je nodig hebt en ook heel belangrijk, ze heeft interesse in de mens achter de ondernemer! Fatima ziet overal kansen, mogelijkheden en heeft altijd een oplossing. Zij kan processen goed overzien, werkt gestructureerd en houdt het overzicht.”

Anneloes Koeman

Contentmarketeer, tekstschrijver & webdesigner, Flow Contentmarketing

Waar kan ik jou mee helpen?

Noor Business Support
Capelle aan den IJssel
Algemene Voorwaarden
Privacy en Cookie Statement

KvK-nummer: 67177840
Telefoonnummer: 06-21666787
Email: info@noorbusinesssupport.nl