Selecteer een pagina

Het is feest!!

 

Precies een jaar geleden liep ik het gebouw van de KvK op de Coolsingel in Rotterdam uit, met een smile van oor tot oor.

IK HEB HET GEDAAN!
Noor Business Support is een feit!

 

Wie had dit verwacht? Nou de meeste mensen om mij heen wel…maar ik niet…

Als ik terug kijk en dan heb ik het niet over een jaar terug maar tijdens mijn tienerjaren, was er al iemand die in mij geloofde, mij vertelde dat het ondernemen in mijn bloed zit. Ook al probeerde ik eraan te ontsnappen kwam het gevoel van ondernemen keer op keer terug.

Geen idee wat ik zo moeten beginnen.

Totdat ik een ruim 1,5 jaar terug werd gebeld door een vriendin en gevraagd werd haar te helpen om haar administratie te structureren en om sparring maatje te zijn. Wij kennen elkaar al een behoorlijke tijd en toch had ik geen idee wat ze nou precies deed. Tijdens een hapje en een drankje, vertelde ze dat zij Virtueel Assistent is en ondernemers ondersteunt en bijstaat in hun onderneming.

Wat interessant! Maar toch nog steeds geen idee wat dat precies inhoud.

Maar goed… ik ga geen uitdagingen uit de weg en omdat ik van nature iemand ben die mijn medemens graag helpt. Ben ik erin gedoken en wat begonnen is als een ‘vriendendienst’ werd een inspiratiebron. Ik ging op onderzoek uit en kwam terecht op de site van de Academie virtueel professionals en ben ik in september 2016 het programma “Binnen 10 weken een lopend VP bedrijf” gaan volgen.

Wat een eyeopener was dat! Niet alleen de praktische zaken, zoals op zoek gaan naar een boekhouder, een zakelijke rekening open, welke verzekeringen er bestaan en vooral het belangrijkste met welke diensten ga je de markt op, ook een stuk persoonlijke ontwikkeling/ mindset komen hier aanbod. En langzaamaan begon mijn bedrijf zich te vormen.

Nu 1 jaar later, terugblikkend aan de belemmerende overtuigingen, onzekerheden en angsten die ik overwonnen heb.

Ik ben apetrots! Het voelt goed om het heft in eigen handen te hebben wat betreft de ontwikkeling van mijn talenten. Om zelf te kunnen bepalen hoe, waar, wanneer en met wie ik werk. En dat ik mijn kwaliteiten en vaardigheden in kan zetten voor anderen zodat niet alleen ik, maar ook zij daar profijt van hebben.

Er zijn veel mensen die ik wil bedanken en zal vast iemand vergeten te benoemen (hiervoor alvast mijn excuses  🙂 )
Ik wil beginnen met het bedanken van Renate, dat jij mijn geïnspireerd hebt voor het feit dat ik doe wat ik nu doe. Petra Fehring voor de mooie inzichten en de stappen die ik heb gemaakt na het volgen van jouw training. Mijn lieve business buddy Anneloes, bedankt voor je steun, dat ik mijn mooie maar ook minder mooie momenten met jou mag delen. Mijn business buddy Linda voor je enthousiasme en voor jou verhelderende blik op zaken. De mannen van SparkWise door jullie weet ik hoe mijn brein werkt, hoe ik de meest relevante hersenwetten kan gebruiken in de praktijk en hierdoor mijn innerlijke balans heb gevonden. Mijn vriendinnen Nancy, Karolina, Kelly, Joyce, Debs, Carola en Kirdy ieder van jullie heeft op zijn manier bij gedragen dat ik deze stap heb genomen. Mijn liefste moeder en schoonmoeder bedankt voor jullie liefde en bemoedigende woorden.

And last but not least mijn lieve man Richard, voor jouw liefde, vertrouwen, je geduld en oneindige steun. Je bent mijn rots in de branding!